Rīgas satiksmes meitas uzņēmums Rīgas Karte ierindots starp Eiropas 10 labākajiem uzņēmumiem

Rīgā, 2013.gada 11.februārī.

Pēc European Business Awards 2.kārtas, kurā piedalījās 200 Eiropas valstu uzņēmumi, Rīgas satiksmes meitas uzņēmums Rīgas Karte ierindots pirmajā desmitniekā un tādējādi turpinās cīņu par galveno godalgu. The European Business Awards ir ikgadējs Eiropas mēroga konkurss, kas tiek organizēts kopš 2007.gada, dodot iespēju dinamiski augošām kompānijām salīdzināt savu uzņēmējdarbību ar Eiropas labākajām kompānijām.

Konkursa otrajā kārtā katrs nominētais dalībnieks Eiropas līmenī tika salīdzināts ar citiem šajā kategorijā esošajiem uzņēmumiem. Rīgas Karte ir iekļauta kategorijā "Gada informācijas sistēmu uzņēmējdarbība ar apgrozījumu zem 20 miljoniem eiro”. The European Business Awards noslēgums un balvu pasniegšana uzvarētājiem notiks 21.februārī Diseldorfā, Vācijā.

Plašāku informāciju par Rīgas satiksmes piedāvātajiem pakalpojumiem, maršrutu sarakstiem, biļešu veidiem un citiem jaunumiem var saņemt interneta mājas lapā www.rigassatiksme.lv, sociālajos tīklos twitter, facebook, draugiem.lv vai zvanot pa bezmaksas tālruni 80001919.

Papildu informācija:
Viktors Zaķis,